DIVUS PRAHA: ŠPINAVÁ PRÁCE: Nová Perla tě volá!
[b]ŠPINAVÁ PRÁCE[/b]: Nová Perla tě volá!

ŠPINAVÁ PRÁCE: Nová Perla tě volá!

09.06.2018 10:00 - 30.11.2018

DIVUS PERLA | en

Velká špinavá práce zas začíná. Přidejte se i vy a postavte s námi vlastní Národní galerii!

Nemusíte jít do války, abyste se cítili jako hrdinové. Nemusíte se válet ani na jedné straně barikády současných konfliktů, abyste se zasvinili od hlavy až k patě a smrděli jako toulaví psi. Vzrušující a riskantní zážitky na vás čekají blíž než myslíte. Pojďte s námi stavět perlu. Místo pro odvážné na troskách všech utopií.

Jsme teď trochu víc na sever, protože ve středu Českého kráteru začalo být dost horko. A tady už zůstaneme. Našli jsme jedno z nekrásnějších míst Česko-Švýcarska a vytvoříme zde všechno na co jste od nás zvyklí a ještě něco navíc. Novou Perlu teď obklopuje i rozsáhlý pozemek s říčkou Křinicí a třemi studnami, navazijící na chráněnou přírodní rezervaci. Takže místa i vody je dost. Kousek pěšky je přehrada. Do Kyjova autobus a do nedaleké Krásné Lípy vlak.

Takhle to tu vypadalo: http://divus.cc/praha/cs/article/divus-bank-co-jineho-si-pocit-v-ceskem-svycarsku ale už jsme začali opravovat a stavět. Připojte se i vy. Přebývat lze uvnitř nebo stanovat venku. Jako vždy máme i něco dobrého k pití a jídlu. A naše kavárny otevře už brzo.

A tak voláme všechny, kteří chtějí pomoci se špinavou prací. Začínáme vyklízet a čistit budovu naší Národní galerie, opravovat střechu, stavět knihovnu s kavárnou, ale i upravovat zahradu.

Ohlašte svůj příjezd na fcb https://www.facebook.com/cityperla, na perla@divus.cc nebo 602 269 888, abychom mohli zajistit vše potřebné a poskytli další informace. Třeba vás můžeme i někde vyzvednout. Přesná adresa je NOVÁ PERLA, Kyjov u Krásné Lípy č.36 a 37, PSČ 407 47.






09.06.2018 10:00 - 30.11.2018

Comments

There are currently no comments.

Add new comment

Recommended articles

My Career in Poetry or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Institution My Career in Poetry or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Institution
An American poet was invited to the White House in order to read his controversial plagiarized poetry. All tricked out and ready to do it his way, he comes to the “scandalous” realization that nothing bothers anyone anymore, and instead of banging your head against the wall it is better to build you own walls or at least little fences.
African Vampires in the Age of Globalisation African Vampires in the Age of Globalisation
"In Cameroon, rumours abound of zombie-labourers toiling on invisible plantations in an obscure night-time economy."
MIKROB MIKROB
There’s 130 kilos of fat, muscles, brain & raw power on the Serbian contemporary art scene, all molded together into a 175-cm tall, 44-year-old body. It’s owner is known by a countless number of different names, including Bamboo, Mexican, Groom, Big Pain in the Ass, but most of all he’s known as MICROBE!… Hero of the losers, fighter for the rights of the dispossessed, folk artist, entertainer…
The Top 10 Czech Artists from the 1990s The Top 10 Czech Artists from the 1990s
The editors of Umělec have decided to come up with a list of ten artists who, in our opinion, were of crucial importance for the Czech art scene in the 1990s. After long debate and the setting of criteria, we arrived at a list of names we consider significant for the local context, for the presentation of Czech art outside the country and especially for the future of art. Our criteria did not…