DIVUS PRAHA: VÁNOCE V PERLE A DIVUS BLACK SATURNDAY
VÁNOCE V PERLE A DIVUS BLACK SATURNDAY

VÁNOCE V PERLE A DIVUS BLACK SATURNDAY

19.12.2015 14:00

DIVUS PRAHA | en

Poslední záchvěvy života před příchodem zimní královny, která už nám ale vlastně stojí jednou nohou na krku. Než si s ní ale padneme do smrtícího obětí, zveme vás na Saturnovou soubotu s výstavou, koncertem a vánočním večírkem v kavárně.
 
SATURNOVÁ SOBOTA je perlová obdoba černého pátku. V ten den bude všechno z Divusu za polovic. Cokoli najdete na http://divus.cc/cs/eshop/ bude od soboty 19.12. až do neděle 20.12 v Perle o 50% méně.
 
VÝSTAVA: Soutěž o nejlepší protistátní reklamu | Best Anti-Government Advert Contest (https://www.facebook.com/events/1494913704144206/)
 
KONCERT: Obyvatelé a přátelé Perly hrají k tanci, zahřátí a poslechu od 14:00.





19.12.2015 14:00

Komentáře

Článek zatím nikdo nekomentoval

Vložit nový komentář

Doporučené články

Le Dernier Cri  a černý penis v Marseille Le Dernier Cri a černý penis v Marseille
To člověk neustále poslouchá, že by s ním chtěl někdo něco společně udělat, uspořádat, zorganizovat ale, že… sakra, co vlastně... nám se to, co děláte, tak líbí, ale u nás by to mohlo někoho naštvat. Je sice pravda, že občas z nějaké té instituce nebo institutu někoho vyhodí, protože uspořádal něco s Divusem, ale když oni byli vlastně hrozně sebedestruktivní… Vlastně potřebovali trpět a jen si…
No Future For Censorship No Future For Censorship
Author dreaming of a future without censorship we have never got rid of. It seems, that people don‘t care while it grows stronger again.
Obsah 2016/1 Obsah 2016/1
Obsah nového čísla.
Nevydařená koprodukce Nevydařená koprodukce
Když se dobře zorientujete, zjistíte, že každý měsíc a možná každý týden máte šanci získat na svůj kulturní projekt peníze. Úspěšní žadatelé mají peněz dost, průměrní tolik, aby dali pokoj a neúspěšné drží v šachu ta šance. Naprosto přirozeně tedy vznikly agentury jen za účelem žádání a chytré přerozdělování těchto fondů a také aktivity, které by bez možnosti finanční odměny neměly dostatek…